Politica de Retur

1. In conformitate cu OUG 34/2014, in cazul In care nu sunteti multumit/a de produsul primit, aveti posibilitatea de a-l returna In termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara a fi necesara invocarea unui motiv. Singurul cost pe care va trebui sa-l suportati este taxa de transport pentru returnarea coletului, cu exceptia cazului in care transportul returului este suportat de catre OacOac.ro.

2. Daca ati decis sa returnati integral o comanda, este necesar sa ne comunicati intentia de returnare in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data livrarii produsului/produselor comandate prin folosirea formularului de retur disponibil pe site sau prin orice alta metoda in scris, din care sa rezulte intentia dumneavoastra neechivoca de a va retrage din contractul la distanta incheiat cu OacOac.ro.

3. Produsele returnate trebuie sa fie in conditii de functionare optime. Daca produsele au fost deteriorate si nu mai pot fi comercializate, acestea pot fi reevaluate valoric. Avem rugamintea sa incercati sa ne trimiteti produsele intr-o stare cat mai buna, sa nu fie deteriorate, sa aibe etichetele atasate si sa includa continutul pachetului initial – accesorii, certificat de garantie, manual de instructiuni, etc.

4. Pentru restituirea contravalorii produsului returnat, este preferabila transmiterea de catre dumneavoastra a unui cod IBAN corect, in care va vom restitui suma aferenta produsului returnat. Aceasta metoda ne permite sa facem plata returului cat mai repede!

BUG MARKETING SRL nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de CUMPARATOR, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia. BUG MARKETING SRL nu poate efectua plata intr-o anumita valuta sau intr-un cont din strainatate, cu exceptia cazului in care sunt realizate retururi din tarile spre care BUG MARKETING SRL ofera servicii de livrare, iar codul IBAN transmis de catre CLIENT este corect.

5. Va vom restitui contravaloarea produsului returnat si dupa caz, a costului de livrare si/sau retur, in maximum 14 zile calendaristice din momentul in care returul dvs. ajunge in depozitul nostru. Restituirea se va efectua, de preferat, si cu acordul prealabil al Dvs., prin transfer bancar.

6. Returul poate fi refuzat de catre BUG MARKETING SRL, sau suma returnata diminuata, in urmatoarele conditii:

- In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit.

- In cazul in care cererea de returnare depaseste termenul de 14 zile calendaristice dupa ce ati anuntat in prealabil intentia de retur, caz in care costul retransmiterii produsului catre client va fi achitat de catre acesta din urma.

- In cazul in care se returneaza un produs care nu este in aceeasi stare in care a fost livrat, sau se dovedeste reaua intentie a clientului cu privire la integriatea produsului returnat.

- Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid.

- Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

- Daca se constata ca nu sunt indeplinite conditiile mentionate mai sus, contravaloarea produselor returnate nu va fi achitata, sau va fi diminuata.