Despre Noi

OacOac.ro este un univers magic, colorat si vesel in care se vor regasi toti prichindeii, indiferent de varsta. Pe langa multitudinea de jucarii unice, va puteti bucura si de accesorii extrem de utile cresterii si dezvoltarii armonioase a micutilor.

Cu totii stim ca pe parcursul vietii sale, fiecare persoana isi traieste copilaria de doua ori. Atunci cand devenim parinti incepe a doua copilarie, poate chiar mai frumoasa si mai intensa decat prima. Radem si plangem alaturi de cel mic, cadem si ne ridicam odata cu el, ii oferim tot ce e mai bun din noi pentru a-l vedea fericit.

Casa este plina de jucarii, dar si de sentimente de bucurie si implinire. Nimic nu se compara cu emotia de pe chipul copiilor atunci cand desfac aproape fara sa respire cadoul primit de la noi. Imbratisarea prin care isi arata recunostinta este un adevarat pansament pentru suflet, ne transmite o mica doza de inocenta de care avem atat de mare nevoie, ca apoi sa ne transforme si pe noi in copii.

DE CE OACOAC.RO?

OacOac este un ajutor de nadejde cand vine vorba de jucarii originale, sigure si rezistente. Sustinem timpul petrecut in familie, asadar o mare parte dintre minunatiile pe care vi le oferim au fost special alese pentru a putea fi folosite impreuna cu cel mic. O familie este cu adevarat fericita atunci cand jocurile si rasetele acapareaza intregul camin.

OacOac va asteapta cu drag la joaca oricand, atat pe voi, cat si pe cei mici!

Va multumim pentru increderea acordata,

Echipa OacOac.ro


Bug Marketing SRL
CUI: 38322488
Adresa: Calea Turzii 160-162, mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj
Nr. inreg: J12/5945/2017