Formular de Retur

Pentru a returna produsele, in perioada de 14 zile, te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

1. Citeste termenii si conditiile in care se pot returna produsele.

2. Completeaza formularul de retur cu atentie, incluzand toate rubricile, mentionand in rubrica observatii daca se doreste schimbarea produsului cu un altul (si specificarea acestuia inclusiv masura, culoare si alte atribute daca este cazul) sau returnarea banilor.

3. Contacteaza-ne telefonic sau pe WhatsApp 0740 410 599 pentru ca noi sa putem sa programam ridicarea de la adresa ta. 

4. Dupa ce programam ridicarea, coletele vor fi trimise, fara ramburs, la sediul societatii noastre, la adresa Calea Turzii 160-162, Cluj-Napoca, Cluj.

5. Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate vei fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri.

6. In caz de diminuarea valorii produsului ca urmare a utilizarii necorespunzatoare, vi se va comunica acest aspect si vi se vor pune la dispozitie dovezi in acest sens.

Pentru retur bani, in rubrica mentiuni, va rugam sa treceti un nume si, de preferat, un cont bancar asociat in care sa va fie virata suma. Suma va fi returnata in termen de maxim 14 zile de la primirea coletului, dupa efectuarea verificarii. 

Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care primesti produsele, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Poti descarca formularul de retur AICI.